injertos capilares en barcelona

Diagnòstic Capil·lar Online.

  Indíquenos el caso al que usted cree pertenecer y mándenos alguna fotografía. Le responderemos con un diagnóstico preliminar y su PRECIO orientativo.

  Selecciona sexo:

  Selecciona su patrón de calvicie:

  Algunas fotografías nos serían muy útiles.

  Frente

  Coronilla

  Perfil

  Datos personales


  Por favor, cuando pulse "enviar" espere a que se le redirija a nuestra página de agradecimiento. Así estará seguro de que lo hemos recibido.

  Podría tardar un poquito en función del tamaño de las imágenes o la conexión.

  Amb aquest Diagnòstic Capil·lar Online, ens podrà enviar algunes fotografies per tal de fer una valoració i un pressupost ajustat.

  PRESSUPOST, COM HA DE SER?

  En primer lloc, s’ha de lliurar per escrit i especificar la quantitat d’unitats fol·liculars i la quantitat de cabells (aproximats) que s’implantaran el dia de la intervenció. És totalment diferent fer un pressupost per a 3.000 unitats fol·liculars que per a 3.000 cabells! El resultat estètic és completament diferent.

  I per fi, el més important és que OFEREIXIN UNA GARANTIA DE RESULTAT PER ESCRIT.

  En resum

  Si no es compleixen tots aquests requisits, és molt probable que el resultat de la cirurgia sigui nefast. Al nostre bloc tenim un testimoni real sobre aquest tema.

  Hi ha instituts capil·lars que es dediquen a vendre productes i col·laboren amb metges concertats no especialitzats en implant capil·lar. Aquests es dediquen a diversos tractaments estètics (medicina estètica, depilació, tractaments capil·lars, tractaments contra l’obesitat, etc.). Així doncs, cal desconfiar de les anomenades ‘clíniques’ que atenen les visites en pisos amb despatx o dels que no ensenyin fotografies a la pàgina d’Internet i que obliguen a anar a consulta per veure-les.

  Últimas entradas

  Comentarios

  DIAGNÓSTICO ONLINE

   Indíquenos el caso al que usted cree pertenecer y mándenos alguna fotografía (recomendado), le haremos una valoración y presupuesto orientativo.

   Selecciona sexo:

   Selecciona su patrón de calvicie:

   Algunas fotografías nos serían muy útiles.

   Frente

   Coronilla

   Perfil

   Nombre y Apellidos *

   Correo electrónico *

   Teléfono *

   Contestamos al rededor de 24h al correo que nos deja en el formulario. Si ve que no recibe la respuesta mire en la bandeja de SPAM o correo no deseado de su correo. Disculpe las molestias.