Bienvenido a nuestro blog.

Este apartado disponemos de todo tipo de consultas relacionado con cuestiones en implantes capilares.

Disponemos de un menú de navegación en la parte derecha “CATEGORÍAS BLOG” en PC o un desplegable en el menú “BLOG” versión móvil, donde se puede navegar por las principales categorías con la finalidad de encontrar los artículos relacionados.

consejos-para-tener-un-pelo-saludable

Consells per tenir un pèl saludable.

En aquesta publicació vull compartir alguns consells per tenir un cabell saludable. La salut del cabell és important, no només per lucir bé, sinó també per la nostra autoestima i benestar general. A continuació, et donaré alguns consells fàcils de seguir per mantenir el teu cabell fort i bonic.

 

Lava el teu cabell amb regularitat, però no ho facis massa sovint. Una o dues vegades per setmana, ja que rentar-lo massa pot assecar-lo i eliminar els àcids grassos naturals necessaris per mantenir-lo hidratat i fort.

 

Utilitza un xampú i acondicionador de bona qualitat. Tria els productes que s’ajustin al teu tipus de cabell (sec, greixós, arrugat) i evita els productes amb molts productes químics danyins.

 

No utilitzis eines de pentinat calentes massa sovint. L’ús excessiu d’eines com assecadors, planxes i rissadors pot danyar el cabell i debilitar-lo. Prova d’utilitzar-les només quan sigui necessari i assegura’t d’utilitzar un protector tèrmic abans de fer-ho.

 

Evita l’estrès. L’estrès pot tenir efectes negatives en la salut del cabell i pot causar caiguda del cabell. Prova de practicar tècniques de relaxació com la meditació i el ioga, i prova de reduir el teu nivell d’estrès en general.

 

Utilitza oli natural. Els olis naturals, com l’oli de coco, l’oli d’oliva i l’oli d’argan, són excel·lents per hidratar i nutrir el cabell. Aplica directament al cabell humit abans de pentinar o pentina abans d’anar a dormir i renta al dia següent.

 

Maintenir-se hidratat. Beure aigua suficient és essencial per mantenir el cabell hidratat i saludable. Prova de beure almenys 8 gots d’aigua al dia per mantenir el teu cabell hidratat des de dins.

 

Prova de no pentinar-te amb el cabell mullat. El cabell mullat és més fràgil i propens a trencar-se. Sempre espera que el cabell estigui completament sec abans de pentinar-lo.

 

Cuida la teva dieta. Una dieta equilibrada rica en proteïnes, vitamines i minerals és essencial per al creixement i la salut del cabell. Assegura’t de consumir prou fruites i verdures, així com proteïnes de alta qualitat com la carn, el peix i les ous. Hi ha diversos aliments que són especialment beneficiosos per la salut del cabell.

 

Alguns dels més importants inclouen:

 • Proteïnes: Les proteïnes són essencials per al creixement del cabell i la reparació dels teixits del cabell. Les fonts de proteïnes inclouen la carn, el peix, les ous, les llegums, les lents i les nous.
 • Vitamines i minerals: Les vitamines i minerals com el ferro, el zinc, la vitamina A i la vitamina C són essencials per a la salut del cabell. Pots trobar-les a fruites i verdures com les espinacs, el bròquil, les carotes, els melons, les maduixes, el tomàquet, el peix, les ous, les fruites secs i les carns vermelles.
 • Omega-3: Els àcids grassos omega-3 són beneficiosos per a la salut del cabell i es poden trobar en aliments com els ous, el salmó, els bolets i les nous. Pots trobar-los en peixos com el salmó, la tonyina, l’areng i les sardines, així com en fruita seca i llavors com les nous del Brasil, les llavors de chía i les llavors de lli.
 • Vitamines del complex B: Les vitamines del complex B, com la biotina i la niacina, són essencials per al creixement del cabell i la prevenció de la caiguda del cabell. Pots trobar-les en aliments com ous, carn, peix, fruites i verdures.
 • Hidrats de carboni: Una dieta equilibrada hauria de incloure hidrats de carboni complexes com els trobats en cereals integrals, pa, pasta i arròs, ja que t’aportaran energia i t’ajudaran a mantenir els teus nivells de sucre en sang estables.

 

És important recordar que una dieta equilibrada és essencial per a la salut del cabell, així que és recomanable incloure una varietat d’aliments saludables en la teva dieta per obtenir els nutrients necessaris per al creixement i manteniment del cabell saludable.

 

Visita a l’especialista. Finalment, si sent que el teu cabell està fallant no dubtis en buscar ajuda d’un especialista, ja sigui un tricòleg o un dermatòleg podran ajudar-te a determinar quin és el problema i donar-te un tractament adequat.

 

En conclusió, tenir un cabell saludable és alguna cosa que es logra amb una combinació de bons hàbits i cures. Amb aquests consells, estic segur que pots millorar la salut del teu cabell. Recorda ser constant i no tenir pressa, els resultats arribaran en el temps. No et desanimis si al principi no veus resultats immediats, segueix intentant i veuràs com el teu cabell es transforma en una melena radiant.

 

Recorda, el cuidat del cabell és un procés continu. Segueix aquests consells i veuràs com el teu cabell esdevé més saludable i bell.

 

 

Entradas relacionas

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Email

Comentarios

No Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


DIAGNÓSTICO ONLINE

  Indíquenos el caso al que usted cree pertenecer y mándenos alguna fotografía (recomendado), le haremos una valoración y presupuesto orientativo.

  Selecciona sexo:

  Selecciona su patrón de calvicie:

  Algunas fotografías nos serían muy útiles.

  Frente

  Coronilla

  Perfil

  Nombre y Apellidos *

  Correo electrónico *

  Teléfono *

  Contestamos al rededor de 24h al correo que nos deja en el formulario. Si ve que no recibe la respuesta mire en la bandeja de SPAM o correo no deseado de su correo. Disculpe las molestias.