Bienvenido a nuestro blog.

Este apartado disponemos de todo tipo de consultas relacionado con cuestiones en implantes capilares.

Disponemos de un menú de navegación en la parte derecha “CATEGORÍAS BLOG” en PC o un desplegable en el menú “BLOG” versión móvil, donde se puede navegar por las principales categorías con la finalidad de encontrar los artículos relacionados.

Hombre con pelo graso

Pèl gras

Estàs cansat del pèl gras?

Vols alliberar-te una vegada per totes del pèl gras? Aprèn aquests trucs i secrets per combatre el cabell greixós! El cuir cabellut greixós és un dels majors problemes de les persones, especialment aquelles amb cabell fin. Tot i que hi ha molts productes al mercat que prometen combatre el cabell greixós, aquests no sempre funcionen. Afortunadament, hi ha moltes maneres naturals i efectives per controlar l’excessiu de greix del cabell. Aprèn com combatre el cabell greixós i aconseguir un cabell saludable de forma natural!

Abans de comentar quins són els nostres consells per combatre el pèl gras, repassem els motius i conseqüències de tenir un cuir cabellut greixós.

Genètica: La genètica pot jugar un paper important en la quantitat de greix que produeix el teu cuir cabellut. Si algú de la teva família té cabell greixós, és probable que tu també el tinguis.

Hormones: Les hormones també poden afectar la quantitat de greix que produeix el cuir cabellut. Els canvis hormonals, com els que succeeixen durant la pubertat, l’embaràs o la menopausa, poden augmentar la producció de greix al cuir cabellut.

Estil de vida: L’estil de vida també pot afectar el cuir cabellut greixós. L’estrès, el consum excessiu d’alcohol, el tabaquisme i la falta de son poden augmentar la producció de greix al cuir cabellut.

Conseqüències de tenir el pèl gras:

L’excessiu de cabell greixós pot provocar caspa. L’excessiu de greix al cuir cabellut pot provocar irritació, descamació i picor. Aquestes condicions poden conduir a una inflamació del cuir cabellut, el que alhora contribueix a la formació de caspa. Per això, és important mantenir el cabell i el cuir cabellut net i lliure d’excessiu de greix.

Si tens un cabell greixós és possible perdre cabell. L’excessiu de greix al cabell pot contribuir a la pèrdua de cabell. L’excessiu de greix al cuir cabellut pot obstruir els orificis de les unitats foliculars, el que impedeix que el cabell rebi els nutrients necessaris per al seu creixement. Això contribueix a la pèrdua de cabell. Es recomana mantenir el cabell net i lliure de greix per prevenir la pèrdua de cabell.

No existeix una solució com a tal, però a continuació et dono els següents.

 

Consells per Combatre el pèl gras:

Renta’t el cabell amb aigua freda: L’aigua calenta pot malmetre el cabell i augmentar la producció de greix. Per això, és important rentar-se el cabell amb aigua freda per mantenir-lo saludable i lliure de greix.

Utilitza un xampú suau o neutre: El xampú ha de ser suau per no malmetre el cabell i per no estimular excesivament la producció de greix. Assegura’t que el xampú que utilitzes no contingui sulfats agressius, parabens ni silicones. Pots realitzar un tractament amb un xampú de carbó actiu d’una a tres vegades per setmana.
No utilitzar només xampús antiseboreics ja que eliminen l’excessiu de greix però no tornen a protegir el cuir cabellut. Cal rentar-se el cap amb un xampú antigreix, deixar-lo actuar dos o tres minuts i aclarir. Després rentar-te el cap amb un xampú de pH neutre per tornar a protegir el cuir cabellut.

Tampoc no et sequis el cabell amb el secador amb aire molt calent i massa a prop dels teus cabells.

Realitzar una desintoxicació de productes un dia per setmana perquè el cuir cabellut aprengui a auto regular-se de forma natural.

Utilitza productes per al cabell específics per a cabell greixós: Hi ha productes especialment dissenyats per tractar el cabell greixós. Aquests productes solen contenir ingredients com la cera d’abelles, l’oli d’ametlles, la mantega de karité o l’oli de jojoba, els quals ajuden a controlar l’excessiu de greix.

Realitza una dieta saludable: Una dieta saludable és essencial per mantenir el cabell sa. Evita menjar aliments processats i rics en greixos, i opta sempre per menjar aliments rics en nutrients com ara fruites, verdures, proteïnes i greixos saludables.

Utilitza olis naturals: Els olis naturals són una excel·lent forma de combatre el cabell greixós. Es recomana aplicar olis com el de rosa mosqueta, de jojoba o d’ametlles abans de rentar el cabell per ajudar a controlar la producció de greix.

Exfolia el cuir cabellut: Els exfoliants ajuden a eliminar l’acumulació de greix al cuir cabellut i estimulen la circulació sanguínia. Es recomana exfoliar el cuir cabellut dues vegades per setmana per mantenir el cabell sa i lliure de greix.

Aplica màscares: Les màscares són una forma excel·lent de nutrir el cabell, especialment aquelles fetes amb ingredients naturals com l’oli de coco, l’oli d’oliva o l’extracte d’aloe vera. Aplica aquestes màscares una vegada per setmana per mantenir el cabell saludable i lliure de greix.

Segueix aquests consells i aconsegueix un cabell sa i lliure de greix de forma natural! Si tens dubtes o consultes sobre com combatre el cabell greixós, no dubtis en consultar amb el teu metge u altre professional de la salut.

 

Segueix aquests consells i aconsegueix un pèl sa i lliure de greix de manera natural!

Si tens dubtes o consultes sobre com combatre el cabell gras, no dubtis a consultar amb el teu metge o un altre professional de la salut o bé emplenar el nostre diagnòstic capil·lar gratuït.

Entradas relacionas

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Email

Comentarios

No Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


DIAGNÓSTICO ONLINE

  Indíquenos el caso al que usted cree pertenecer y mándenos alguna fotografía (recomendado), le haremos una valoración y presupuesto orientativo.

  Selecciona sexo:

  Selecciona su patrón de calvicie:

  Algunas fotografías nos serían muy útiles.

  Frente

  Coronilla

  Perfil

  Nombre y Apellidos *

  Correo electrónico *

  Teléfono *

  Contestamos al rededor de 24h al correo que nos deja en el formulario. Si ve que no recibe la respuesta mire en la bandeja de SPAM o correo no deseado de su correo. Disculpe las molestias.